dimarts, 21 de gener del 2014

Nou any, nous projectes!

Aquest 2014 ha començat amb l'estudi de Muralla15 hiperactiu! A través de Lluèrnia, el festival del foc i de la llum d'Olot, ens ha arribat la oportunitat de participar a LlumBCN, unes jornades que es celebren per Santa Eulàlia a diferents punts de la ciutat de Barcelona i que tenen com a protagonista comú la llum i el seu efecte transformador.  
Seguint la tendència de tantes ciutats d’Europa, la llum esdevé l’element central d’un gran festival urbà capaç de mostrar-nos una ciutat nova, de transformar edificis o de conferir a petits racons de la ciutat antiga una màgia carregada de significat i de poesia. 
Des de Muralla15 ens hem organitzat en tres equips per poder oferir tres propostes diferents que es podran veure al Parc de La Ciutadella, un espai que durant les nits del festival es transformarà en un teatre a l'aire lliure. No ho dubteu, veniu a descobrir-nos, entreu pel passeig de Picasso, seguiu els rastres de llum i veureu concerts singulars, espectacles sense actors... De moment no volem desvetllar-vos més coses!


L'equip de Muralla15 non-stop a l'estudi! :)


Els dies 7, 8 i 9 de febrer, sortiu a passejar quan es pon el sol i veureu l’altra cara d’una ciutat que us pensàveu que ja coneixíeu.
Horaris: Divendres 7 i dissabte 8, de 18.00 a 23.00 h; diumenge 9, de 18.00 a 21.00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada